2015. január 31., szombat

Arno Victor Dorian

ACU Arno Dorian renderArno Victor Dorian
 
Arno Victor Dorian (1768-?) egy Francia-Osztrák asszaszin, aki magát hibáztatja nevelőapja halála miatt, később ezért csatlakozott (1789-ben) az Asszaszin Rendhez. Célja, hogy felfedje azt a valódi hatalmat, amely a francia forradalom mögött áll.

Korai élete

Arno anyja osztrák, míg apja francia származású volt. Arno Versaillesben nevelkedett, míg apját meg nem ölték 1776-ban, amikor ő 8 éves volt. Valamivel később a nevelő apját szintén megölték. Ezek miatt őt marta bűntudat, magát hibáztatta a történtekért. Ezért kereste meg a rendet, megváltás céljából, és ezzel segítve a szenvedőket, akiknek hasonló sors jutott, mert befolyásolja az életüket az igazságtalanság.

Felszerelés és képzettség

Arno egy szellemes, pimasz és karizmatikus asszaszin, de ismert volt a könyörtelen módszereiről. Sötétkék színű csuklyát, mellényt, nadrágot, valamint bőr lábszárvédőt visel magán és nem harisnyanadrágot, ami az ő korában igen elterjedt volt. Fegyvere a fantom penge, amely a rejtett penge egy továbbfejlesztett változata, Leonardo da Vinci találmánya. Képes mérgezett nyilakat kilőni, akárcsak egy íj. Ezen kívül egy francia kardot és egy többcsövű puskát visel. Határozott vezető és képzett kardforgató. Arno a semminél állt meg, hogy feltárja a forradalmat irányító erőket és a saját malmára hajtsa azt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése