2014. augusztus 26., kedd

Reneszánsz kori Assassinok és Tolvajok 2

                                                                           Ugo


Karakterek UgoÉletrajz

Ezio segítőnyújtása

1480-ban Ugo is részt vett a Palazzo della Seta elleni támadásban, amiben Rosa az egyik tolvaj társa, súlyosan megsebesült. A lányt ő és Ezio Auditore együttesen mentették ki az üldöző őrök elöl. Amint biztonságos helyre vitték Rosát, Antonio de Magianis a Velencei tolvajok vezetője ellátta a sérüléseit.
Később Ugo, Ezio segítségét kérte, hogy szabadítsa ki azokat a tolvajokat, akiket el fogtak a Plazzo elleni támadásban. Szökésük után Ugo elismeréses nyugtázta a sikeres akciót, és megígérte, hogy később is lesz számára feladat.
A tolvaj következő küldetése az volt, hogy lopjon, el néhány páncélt a La Serenissima területéről. Felfegyverezve a Céh újabb támadás indított a Emilio Barbarigo megdöntése érdekében. A tolvajok az őrök páncéljaiban hatoltak be a területre.

Személyisége

Ugo egy nagyon bizalmatlan ember főleg azokkal szemben, akik kívülállók. Így volt Ezióval is, de miután bebizonyította érdemességét lassacskán maga mögött hagyta iránta érzett hitetlenségét.
Rosával a kapcsolata viszont tisztázatlan. Valamiféle testvéri szál fűzheti hozzá, meglehet, hogy ezért próbálja annyira védelmezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése